Servicevoorwaarden

Elke afzender bevestigt elk pakket ter verzending te hebben aangeboden en verklaart tevens bekend te zijn met deze tekst en met de lijst ‘verboden artikelen (zoals verf, thinner, spuitbussen, aanstekers etc.) zoals gesteld door de inspectie der invoerrechten en accijnzen in Suriname / Nederland.

Ondergetekende / afzender bevestigd hiermee het bovenstaand pakket ter verzending te hebben aangeboden en verklaart tevens bekend te zijn met de voorwaarden en met de lijst ‘ verboden artikelen (zoals verf, thinner spuitbussen, aanstekers etc.) zoals gesteld zijn door de inspectie der invoerrechten en accijnzen in Suriname / Nederland.

Tevens verklaart de afzender dat de vermelde gegevens naar waarheid zijn ingevuld en dat hij / zij verantwoordelijk is voor de inhoud en de juiste verpakking.

Melie Shipping met aangesloten vestigingen die aan de voorzijde vermeld staan, zijn op geen enkele wijze aansprakelijk voor de inhoud van de zendingen.

Wij zijn ook niet aansprakelijk voor het verzenden van aardewerken, glasproducten of illegale substanties en of producten, dit geschiedt op eigen risico. Bij verlies of diefstal wordt maximaal €50,- vergoed, na overleg van de rapportage van een der Afhandelings Agenten.

Reclamering van vermissing, diefstal of schade na twee weken van afkomst, worden niet meer in behandeling genomen.

Wij nemen geen zendingen aan die de volgende goederen bevatten; goud, zilver, platina, juwelen, antieke voorwerpen, kunstwerken, munten, bankbiljetten, levende have, planten en aan bederf onderhevige waren, verhandelbare stukken aan toonder.